DJtrubaduren.se  
 Trubaduren som DJ:ar..  och lite till! 

Hej Chris,

Först och främst: Ett jättestort tack igen för att du var med och gjorde dagen, kvällen och natten magisk. Det var väldigt många som berömde dig på brunchen dagen efter, både som trubadur och DJ. Även toastmasterparet uppskattade att du var så flexibel och hjälpte till med telegramsång, mm. Du får våra varmaste rekommendationer till alla som behöver underhållning framöver!

Nick & Saga
(Bröllop Västerås juni 2016)

______________________________

Hej Chris!

Tack för att du förgyllde min 50-årsdag.

Du är en mycket duktig musiker, alla på festen kom i omgångar och sa det till mig, är säker på att någon sa det direkt till dig också ;-). 
Du är också väldigt flexibel, punktlig och anpassar dig lätt efter förhållandena, en sann allkonstnär. 

Våra gäster var från 14 år upp till 75 och du klarade galant att spela både nya hits och gamla godingar. Vi är mycket tacksamma för det. 
Dessutom var du en skicklig DJ. 

Den enda nackdelen var att vi gamlingar inte orkade hålla på så länge, är säker på att du hade kunnat hålla igång hela natten. 
Tack igen och om du fortfarande håller på när vi blir 60, så vill vi gärna ha dig med på den festen också :-)

Kram Janette
(50-årsfest Stockholm jan 2016)

______________________________

Hej Chris, hoppas du fick lite sömn i natt. Vi vill återigen tack för igår kväll. Du gjorde vår fest till ett oförglömligt minne.

Mvh Daniel och Maria
(40-årsfest Västerås okt 2015)

______________________________


Hej Chris,

Vi vill bara tacka för att du gjorde ett otroligt duktigt och proffsigt jobb till vårt bröllop! Det gjorde ett stort bidrag till en oförglömlig dag.

För oss var musik mycket viktigt; vi ställde höga krav eftersom vi ville ha både live musik vid vigseln samt även en DJ insats under kvällen. Du överträffade våra förväntningar för både!

Det underlättade mycket för oss att du var så lyhörd innan bröllopsdagen, ordnade allt inklusive utrustning och säkerställde att allt gick bra till, trots att vi befann oss på en ö ut i skärgården.

Vi skulle hjärtligt rekommendera dig till någon som leta efter musiker och/eller DJ, särskilt till bröllop.

Hälsningar,
Judith & Tim
(Bröllop Aug 2015)

______________________________


Hej Chris!

Vi ville bara tacka för att du spelade och DJ:a på vårt bröllop för snart en månad sedan. Vi och alla gäster som vi har pratat med var väldigt positiva och glada över ditt spelande! Vi tyckte det var en perfekt mix och väldigt kul och bra röj!

Hoppas du får en bra fortsättning på sommaren!

Med vänlig hälsning,
Robin och Kajsa
(Bröllop Juni 2015)

______________________________


Hej igen Chris! 

Vi fick aldrig chansen att tacka dig för igår. Du var flexibel, lyhörd och personlig. Vi är väldigt tacksamma för att vi fick just dig.

Så ett stort tack till dig ifrån oss. Du var en av kuggarna i maskineriet som gjorde våran dag/kväll helt magisk!

Ha det gott!

Med vänlig hälsning,
Andreas & Pernilla
(Bröllop juni 2015)

______________________________


Du var kvällens höjdpunkt. Alla pratar om dig och ditt sätt att möta publiken, både barn som vuxna. Vi är så nöjda och vill verkligen rekommendera dig till andra.

Ha de gott och stort lycka till med dina arrangemang. Jag återkommer till min 40 års fest.

Med vänlig hälsning,
Johan - jubilarens svåger
(40-årsfest i Västerås 2013)

______________________________

Käre käre Chris! 

Vi vill från hjärtat tacka för att du gjorde vår kväll till en oförglömlig upplevelse! Du kom med värme och livade upp vår kväll med din sång och musik. 

Jag kände redan när jag såg dig på nätet att du var speciell, det är du. Du är otroligt talangfull och kunde verkligen göra vår kväll helt fantastiskt.

Vi uppskattade så mycket att du kom och vi får hela tiden nu sms från alla som tycker att du var så bra! Vi kommer att rekommendera dig till alla vi känner! Tusen tack för att du stannade så länge och att vi fick chansen att dansa loss :)! 

Jag hoppas verkligen vi får chans att träffas igen! 

Varmaste hälsningar,
Helen och Tobias 
(Bröllopsfest 2013)

______________________________

Hej Chris,


Tack för spelningen i lördags och hoppas resan hem gick bra. Många kom som sagt fram till mig och sa att de tyckte du var toppen som musiker men även att du var så personlig och social att de trodde vi var bekanta. Jag är givetvis också mycket nöjd och tycker att jag gjorde ett bra val bland de musiker som gick att hitta på nätet.

Jag ska glatt rekommendera dig till andra fester.

Ha det gott!

Hälsningar, Maja
(50-årsfest i Spånga 2013)

______________________________

Jag måste säga det, du var grym, tiopoängare, den bästa vi har haft hittills, skitbra hur du blandade nya och gamla låtar, hörde folk i baren som sa det också, vi vill jättegärna att du kommer tillbaka. 

/O'Learys Huddinge
(Krogspelning 2013)

______________________________

Först perfekt Musik-Quiz, sen kanon trubadur-set MED Live-Karaoke och sen Dansgolvs-DJ på det! Över förväntan!

/Medius IT
(Företagsevent 2013)

 

______________________________